iS Clinical

iS Clinical- tehokasta ihonhoitoa

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista.  iS Clinical tarjoaa tuloksellista ihonhoitoa korkealaatuisten tuotteiden avulla, joiden kehityksessä on hyödynnetty kaikkein edistyneintä mahdollista teknologiaa ja korkeimman laatutason raaka-aineita. Tuotesarjan taustalla ovat puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tehokkaat antioksidantit ja vitamiinit sekä tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät. Ihonhoitoklinikoille suunnitellut ihonhoitokokonaisuudet ja kotihoidossa käytettävät tehokkaat ihonhoitotuotteet saavat nopeasti aikaan todellisia hoitotuloksia ja tuovat apua moniin eri iho-ongelmiin. Tällä monipuolisella ihonhoitosarjalla on saatu erinomaisia hoitotuloksia mm. aknen, liiallisen ihon rasvoittumisen, pigmenttihäiriöiden, rosacean, ikääntyneen ihon, arpien, raskausarpien ja vaikeiden silmänympärysalueen ongelmien hoidoissa. Kokonaisuudessaan iS Clinical edustaa uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa. Tuotesarja on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja tuotesarjan tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa – niin muualla maailmassa – kuin Suomessakin. 

  •  LUE LISÄÄ:

DERMATUDE -Metaterapia on kliinisesti tehokkaaksi todettu ihonhoitomuoto ihon uudistamiseen, ihon ikääntymisen merkkien häivyttämiseen, ihon kosteuden palauttamiseen ja elvyttämiseen. Ihon rakenne paranee, ihohuokoset pienenevät, iho kiinteytyy ja napakoituu ja saa nuorekkaamman ilmeen. Metaterapia on turvallinen, 100% luonnollinen ihon anti-age -hoito.

Dermatude-hoidossa ihoon tehdään mikrokanavia. Kanavien tekeminen käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin. Se stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tuloksena iho uudistuu sisältä ulospäin. 


LUE LISÄÄ:

Neuro -GABA Kasvohoito

Innovatiivinen Arkana Neuro GABA -hoito on ihon ilmejuonteita rentouttava, kohottava ja silottava kasvohoito aikuiselle iholle. GABA eli gamma-aminovoihappo silottaa ihoa rentouttamalla juonteita aiheuttavia lihaksia ja stimuloimalla ihon kollageenin sekä hyaluronihapon tuotantoa. NANA eli N-asetyylineuramiinihappo, maitohappo ja hyaluronihappo tehostavat vaikutusta. Välittömät ja näkyvät hoitotulokset!

 Täydellinen hoito, kun haluat olla kauneimmillasi. Sopii hyvin ns.tuhkimohoidoksi tai ikääntyneelle iholle jota halutaan kiinteyttää.HydraFacial on markkinoiden edistyksellisin ihonhoitomenetelmä. Se on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys komedoista, sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. 


LUE LISÄÄ:

LED-valoterapia antaa niin sanotusti lähtölaukauksen soluille alkaa toimia toivotun mukaisesti ja LED-valoterapian vaikutus jatkuu siksi vielä senkin jälkeen, kun iholle ei enää kohdisteta LED-valoa.

LED-valoterapiassa käytettävät valot eivät polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily, eli ne ovat kivuton ja hyvin hellävarainen, mutta tehokas tapa hoitaa ihoa. 

Erityisen hyvin LED-valohoito sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten ihotilanteiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjaamiseen sekä ihon rauhoittamiseen. Se sopii erinomaisesti myös leikkausten jälkeiseen hoitoon ja medikaalisten hoitolahoitojen jälkeen uudistamaan / rauhoittamaan / stimuloimaan ihoa.

Sarjahoidolla saavutetaan aina paras tulos 6-8krt. Mutta hoito sopii hyvin tukemaan tehokakkaan kasvohoidon vaikutusta.

LED HOITOJEN VASTA-AIHEET

  • Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretinoiini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Soveltuvuus hoitoon täytyy varmistaa lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla.
  • Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria
  • Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti)
  • Epilepsia
  • Valolle herkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma


Luo kotisivut ilmaiseksi!